Miten Kylttipiste sai alkunsa?

Ajatus verkkokaupan perustamisesta syntyi keväällä 2017 Mikan aloittaessa mainostoimistoyrittäjänä. Tomi kuuli kuviosta Mikan pyytäessä tarjousta työtilauksesta kyseiseen yritystoimintaan liittyen vielä samana vuonna. Yhteistyö alkoi pian sen jälkeen, mutta ei ihan niin, kuin aluksi ajateltiin. Tomin kasaamassa tarjouksessa olikin ehdotus yhteistyöstä. Aikaisemmin kilpailijoiksikin tituleeratut miehet huomasivat erikoisosaamisensa yhdistämisen vahvuuden. Näin kilpailijoista tuli yhtiökumppaneita!

Mika Liias

Tomi Tirri

Standardien mukaisia kylttejä ja kilpanumeroita

Me Kylttipisteellä suunnittelemme ja valmistamme yleisiä standardien mukaisia kielto-, varoitus-, ja turvamerkkejä sekä ohje- ja opastuskylttejä niin yksityisiin koteihin kuin eri toimialojen yrityksiin, työmaille sekä erilaisiin kiinteistöihin. Autamme sinua opastamiseen, järjestyksen ylläpitämiseen ja turvallisuuteen liittyvissä haasteissa.

Tutustu kyltteihimme >

Tai ehkäpä suunnitteillasi on purjehdusharrastuksen aloittaminen? Vai oletko kenties kilpanumeroa vaille valmis motocrosstaituri? Nou hätä! Palvelemme myös sekä veneilyn että moottoriurheilun eri lajien harrastajia tarjoamalla yhdestä paikasta helposti ja vaivattomasti määräysten mukaiset rekisteri- ja kilpanumerot.

Tutustu kilpanumeroihin >