Siirtokalvoteippien kiinnitysohje

Alta löytyvät ohjeet siirtokalvoteippien vaivattomaan asentamiseen. Ohjeet ovat myös erikseen ladattavissa tästä.

1.

Puhdista teipattava pinta hyvin ja asemoi tarra haluamaasi paikkaan ja asentoon maalarinteipillä. Laita teippiä tarran toiseen päähän sekä puoleenväliin.

2.

Käännä siirtokalvo irti taustapaperista melkein ensimmäisiin maalarinteippeihin saakka. Varmista, että kaikki grafiikka lähtee siirtokalvon mukaan, eikä mitään jää taustapaperiin. (Mikäli näin käy, käännä siirtokalvo nätisti takaisin grafiikan päälle ja painele siirtokalvoa kunnolla.) Leikkaa taustapaperi poikki.

3.

Painele grafiikka pintaan kiinni taustapaperin leikkuukohdasta siirtokalvon päätyä kohti edeten. Pyyhi voimakkaasti painaen, aina keskeltä vuorotellen ylös ja alas nuolten osoittamalla tavalla. Näin vältät ilmakuplien ja ruttujen muodostumisen.

4.

Kun tarran ensimmäinen puolisko on paineltu kiinni, irroita maalarinteipit ja käännä toisen pään siirtokalvo irti taustasta. Varmista jälleen, että kaikki grafiikka tulee siirtokalvon mukaan eikä jää taustapaperiin. Tarpeeksi pitkälle käännettyäsi loppu taustapaperi irtoaa siirtokalvon alta. Toista kohdan 3 liikkeet.

5.

Kun olet painellut grafiikan kunnolla pintaan kiinni, voi siirtokalvon varovasti poistaa ja homma on paketissa. Lopuksi kannattaa vielä tarkistaa, jäikö tarran alle ilmakuplia. Nämä voi puhkaista vaikka nuppineulalla jonka jälkeen ilman voi painella pois teipin alta.